ВАЖНО!
Във връзка с прилагането на Регламент /ЕС/ 2016/679, СНЦ „Клуб Ситроен - България“ ще предприеме промяна в политиката за обработване на личните данни. Ще бъдете информирани какви данни се събират и с каква цел, след което ще е необходимо Вашето съгласие. В случай, че не желаете да предоставите лични данни, профилът Ви във форума ще бъде деактивиран

Хлiбний дар

Изображение Изображение Изображение

Изображение
Аватар

Автор на темата
disorder
непукист
Мнения: 2769
Регистриран на: 11 Апр 2008, 11:49
Кара: ше - Xsara 1.8 16V Exclusive
Местоположение: София
Обратна връзка:

Член на Клуб Ситроен-България

Хлiбний дар

Мнение от disorder » 14 Сеп 2011, 13:18

Изображение

На 13 ноември 2002 г. от завода излиза първата бутилка водка “Хлiбний дар”. През своето съществуване украинска водка “Хлiбний дар” е наградена с 40 награди на престижни дегустационни конкурси, от които само 3 сребърни, всички останали-златни.
За този вид водка са използовани викокачествени зърнени суровини клас ”Лукс” , спирт който е получен под строг контрол, което позвалява да се постигне стабилно ниво на необходимото качество. Източникът на вода (от дълбочина 220м), която се използва за производството притежава идеални показатели за произвеждането на висококачествени алкохолни продукти. Тя се пречиства с технологии от ново поколение (5 степени на пречистване, включвайки магнитна обработка).Всички колеги, присъстващи на Националната среща ще имат възможността да се насладят на невероятния вкус на тази водка, както и да я закупят на специални, преференцилни цени специално за срещата! Всички членове на Клуб Ситроен България ще ползват отстъпки при закупуване на бутилки "Хлiбний дар" и след националната среща.

Обратно към “Партньори на срещата”

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта