Здравейте ,след 4 5 дни ще ходя до Германия и съм си харесал тази кола.
Ще може ли евентуално вашето мнение за комбинацията от мотора и скоростната кутия. И да ми кажете евентуално на какво най много да обърна внимание при огледа.
Има проблеми с таблото ама това мисля че не е голям проблем.
Култа е изпълнение Exklusiv и ми допада доста.
Това е линка за обявата :
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... pp_android
Ако може мнение за следната обява
-
-
- Кара: C5-I V6 с ръчка с ГИ STAG 300 и домашно лъвче 306 1,9 D
Re: Ако може мнение за следната обява
2007 - ма на 154 к.... за какво ги взимат тия коли - не знам. 2,0 бензин е тотално неподходящ двигател, а в комбинация с автомат - греда.
Двигателят е двигател, когато е дизел.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.
Така е, групата Пежо/Ситроен е известна със своите хубави дизелови двигатели, а изборът на бензинка е по-скоро нестандартно решение.
Друго ми прави също впечатление - за 5 - 6 хил.лв преди само няколко години, се взимаше 10 годишна кола. Сега за същите пари се взима 15-16 годишна кола, което е доста неприятно.
От друга страна погледнато това не са много пари (1-2-3 заплати според човека). Само хубавите джанти струват вече много пари ...., така че взимай смело ....
Друго ми прави също впечатление - за 5 - 6 хил.лв преди само няколко години, се взимаше 10 годишна кола. Сега за същите пари се взима 15-16 годишна кола, което е доста неприятно.
От друга страна погледнато това не са много пари (1-2-3 заплати според човека). Само хубавите джанти струват вече много пари ...., така че взимай смело ....
-
Автор на темата - Новак
- Кара: Ситроен пикасо
Търся бензин, понеже колата ще се кара почти градско( е Благоевград и околията).
А и един път вече сърбах попара със дизел ( мерцедес Ц 270) и не искам да играя пак този филм с дюзи, турбо и всичките допълнителни неща. Наистина когато един дизелов мотро работи перфектно е голямо удоволствие да се кара , но с моя късмет и познания ще си купя нещо с много проблеми.
Вече съм в Германия сутринта гледах колата без много пазарлък да не кажа никакъв, ми свалиха на 2000 евро.
Но продавача ми оказа натиск да я купя, че щяло да я гледа някаквъ поляк след 2 3 часа, аз естествено казах че ще размисля и от 1 час колата вече я няма.
Ще се търси някаква друга тези дни
.
Благодаря за мненията, ако нещото което харесам пак е от Франция може и да го постна тук.
А и един път вече сърбах попара със дизел ( мерцедес Ц 270) и не искам да играя пак този филм с дюзи, турбо и всичките допълнителни неща. Наистина когато един дизелов мотро работи перфектно е голямо удоволствие да се кара , но с моя късмет и познания ще си купя нещо с много проблеми.
Вече съм в Германия сутринта гледах колата без много пазарлък да не кажа никакъв, ми свалиха на 2000 евро.
Но продавача ми оказа натиск да я купя, че щяло да я гледа някаквъ поляк след 2 3 часа, аз естествено казах че ще размисля и от 1 час колата вече я няма.
Ще се търси някаква друга тези дни

Благодаря за мненията, ако нещото което харесам пак е от Франция може и да го постна тук.
E, как можеш при толкова голяма отстъпка 20%, да отказваш, само джантите и гумите са толкова бе човек
-
Автор на темата - Новак
- Кара: Ситроен пикасо
Явно не е била моята кола. взех си Кия сийд комби.
-
- Редовен
- Кара: ML 280 cdi 190+
Нерде Ямбол,нерде Стамбул!
Както и да е,честито!
Както и да е,честито!