Здравейте,
Колко излиза (части, труд) смяна на съединител на въпросния модел?
Колко км изкарва до смяна- ясно, че зависи, от опит?
Колко км е ресурса на филтъра за твърди частици и каква е цената за нов?
Обмислям покупка на втора генерация C4.
Съединител и дпф за C4 1.6 eHDI 2014
-
- Четящ
- Кара: C4 Picasso 1.6 e-HDI / C8 2.2 HDI
- Обратна връзка:
Re: Съединител и дпф за C4 1.6 eHDI 2014
- Френските автомобили са с FAB Filter / а не DPF /. Някъде из форума скоро бях чел, че смяната му е около 1100-1200 лв.
- За смяната на съединител на C4 1.6 eHDI / 112 кс / 2012г - моята е такава с пилотирана скоростна кутия, мога да ти кажа точна цена / за работа плюс части - 4306 лв / защото преди месец проверих във Фирмения сервиз на Ситроен и затова знам точната цифра..
- Ако искаш повече информация иди във някой от фирмените сервизи и спокойно ги питай - те ще ти кажат!
- За смяната на съединител на C4 1.6 eHDI / 112 кс / 2012г - моята е такава с пилотирана скоростна кутия, мога да ти кажа точна цена / за работа плюс части - 4306 лв / защото преди месец проверих във Фирмения сервиз на Ситроен и затова знам точната цифра..
- Ако искаш повече информация иди във някой от фирмените сервизи и спокойно ги питай - те ще ти кажат!

-
-
- Кара: C5-I V6 с ръчка с ГИ STAG 300 и домашно лъвче 306 1,9 D
Re: Съединител и дпф за C4 1.6 eHDI 2014
Той колегата не е влизал от почти 2 години.
Двигателят е двигател, когато е дизел.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.