Citroen C4 1.6i ?
-
Автор на темата -
- Кара: C5 2.7 Exclusive
Citroen C4 1.6i ?
Мнение за безинова Citroen C4 1.6i
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 4356487688
Продадох си 5-цата и търся нещо по-малко, но пък свикнах на екстри и ме се ще и да е пооборудванко
А и някак си след 2 дизела мисля да мина на бензин.
Та стават ли тия бензинови 4-ки? Къде са им слабите места?
Това, което ми прави негативно впечатление е, че е автомата е само с 4 скорости!
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 4356487688
Продадох си 5-цата и търся нещо по-малко, но пък свикнах на екстри и ме се ще и да е пооборудванко
А и някак си след 2 дизела мисля да мина на бензин.
Та стават ли тия бензинови 4-ки? Къде са им слабите места?
Това, което ми прави негативно впечатление е, че е автомата е само с 4 скорости!
-
- Редовен
- Кара: 3008 2.0 hdi 163+ аuto
Re: Citroen C4 1.6i ?
Бягай от тоя мотор разработка на БМВ.
В пежо форума има писано за него-проблемен,гори масло,с верига е ,но и тя има къс живот.Автомата е 4 степенен.
Слагат го и в Мини.
В пежо форума има писано за него-проблемен,гори масло,с верига е ,но и тя има къс живот.Автомата е 4 степенен.
Слагат го и в Мини.
-
Автор на темата -
бягам
Ма то на където и да тръгна все после бягам. Питам тук там за пежо, за опел, за хюндай, за рено..щото не робувам на никакви марки и все ми казват бягай от тия, и от тия... и така си ходя пеша. Добре, че не ми е спешен автомобила
Ма то на където и да тръгна все после бягам. Питам тук там за пежо, за опел, за хюндай, за рено..щото не робувам на никакви марки и все ми казват бягай от тия, и от тия... и така си ходя пеша. Добре, че не ми е спешен автомобила
-
-
- Кара: C5-I V6 с ръчка с ГИ STAG 300 и домашно лъвче 306 1,9 D
Моделът от обявата, но с дизелов мотор, 8 клапанов. Мисля, че няма кой да те разубеди. А и ако е читава бройката разбира се.
Двигателят е двигател, когато е дизел.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.
-
- Редовен
Човека може да иска бензин.
Продавам си Кросъра и си мислех да мина на бензин-газ,но ме разубедиха.Но в случая колегата може да не иска дизел.
Та дизела си е дизел,все още.
Продавам си Кросъра и си мислех да мина на бензин-газ,но ме разубедиха.Но в случая колегата може да не иска дизел.
Та дизела си е дизел,все още.
-
Автор на темата -
Нямам проблеми и с дизелите, стига да не са като на моят бившият 2.7-то дето ми гореше 14 градско
То и масово колите 2-ра ръка са дизели.
нахаресал съм едни мегани 1.9 Dci...да видим дали и от там ще трябва да бягам
То и масово колите 2-ра ръка са дизели.
нахаресал съм едни мегани 1.9 Dci...да видим дали и от там ще трябва да бягам
-
- Редовен
1,9дци при Лагуна имаха проблем с турбините-за Меганите не знам,ма мАтора е същия.Калпавите турбини май бяха на Митсубиши.
На ПСА дизела е в пъти по добър от на Рендетата.
А 2.7 мотора си е фордовски и имаше склонност към късане на КВ.
На ПСА дизела е в пъти по добър от на Рендетата.
А 2.7 мотора си е фордовски и имаше склонност към късане на КВ.
Здравейте. Днес станах собственик на c4 1.6i 109к.с. 2005г. Двигателя е с ремък.
Колата толкова ми хареса, че се примирих със външните забележки. Досега карах едно старо туинго и сега се чувствам все едно съм във Ферари . Прегледах темите преди покупката и като цяло лоши неща ни прочетох конкретно за този двигател. Та освен външните забележки и нещо похлопва отзад вдясно и го само в дупките. Като цяло не ме плаши, защото го чух още преди да я купя, но много я харесах и с това се примирих.
Абе кефя му се но ситроенчето, но не смея така истински да се зарадвам заради тия хлопаници
Колата толкова ми хареса, че се примирих със външните забележки. Досега карах едно старо туинго и сега се чувствам все едно съм във Ферари . Прегледах темите преди покупката и като цяло лоши неща ни прочетох конкретно за този двигател. Та освен външните забележки и нещо похлопва отзад вдясно и го само в дупките. Като цяло не ме плаши, защото го чух още преди да я купя, но много я харесах и с това се примирих.
Абе кефя му се но ситроенчето, но не смея така истински да се зарадвам заради тия хлопаници
-
- Редовен
Ами честито и безаварийни!
Като има тропане отиваш да ти направят диагностика на ходовата част,сменят нужните части,плащаш и се кефиш!
Весело посрещане на новата година!
Като има тропане отиваш да ти направят диагностика на ходовата част,сменят нужните части,плащаш и се кефиш!
Весело посрещане на новата година!