Здравейте на всички! Наскоро си купих Citroen Grand C4 Picasso II и за мое "щастие" то е поддържано в АМК. Тъй като преди година и нещо са фалирали, никои от официалните им номера не съществува.
Чудих се дали все пак има хора, които познавате или пък членове на форума, които все още имат достъп до тази база данни и по VIN бих ми извадили и пратили историята на ремонтите срещу скромна почерпка, разбира се
Или положението е със студената вода и да сме живи и здрави?
Благодаря предварително!
Сервизна история от АМК
-
Автор на темата - Четящ
- Кара: Grand C4 Picasso
Re: Сервизна история от АМК
След случайно разглеждане на форума попаднах на потребители, който е възможно да помогнат, но бих искал да потвърдя имена преди да спамя хората на лично.
https://www.citroen.bg/tools/find-a-dealer.html
И за какъв чеп ти е тази история, щом вече си хвърлил парите???? И какво по дяволите може да ти предложи официалният сервиз, освен гаранционните влизания за консумативи. Евентуално застрахователя може да подскаже за някои събития.
И за какъв чеп ти е тази история, щом вече си хвърлил парите???? И какво по дяволите може да ти предложи официалният сервиз, освен гаранционните влизания за консумативи. Евентуално застрахователя може да подскаже за някои събития.
-
-
- Кара: xsara комби 1.6 16v бензин 108кс 01г
Пратете ми вин номера да видя дали ще излезе нещо .
-
Автор на темата - Четящ
- Кара: Grand C4 Picasso
Дилърите на Ситроен вече са СФА, но когато ги попитах за история ми казаха "ааа, АМК e отделна фирма, ние нямаме историята, съжалявам". За застрахователя е добра идея и ще проверя, благодаря.gkanev написа: ↑02 Апр 2024, 20:46https://www.citroen.bg/tools/find-a-dealer.html
Проблема е за ремонти като ангренажен ремък, смяна на маслото на кутията(автоматик е) и нещо друго по-голямо. в ПСА аутобокс-а вече видях за какви гаранционни е връщана и т.н. Предишния собственик ми каза че е сменил ангренажен на 120хил, обаче в листа пише, че се сменя аксесоарен на толкова. Допускам, че се е объркал, но ще е хубаво да се провери. А какво да се направи че Ситроен смениха схемата с дилърите и АМК фалираха
Благодаря, писах на лично.
Може би ангренажният комплект се сменя на повече километри, например за моят двигател е на 240 000 или 10 години.