VK написа: ↑17 Мар 2024, 11:38
Бравос, за 2 месеца си го решил проблема.
Намират ли се такива/подобни/ бройки лесно, в прилично състояние ?
То по бързо стана даже, просто забавих малко обявяването на събитието, докато не се уверя че има за какво да се похваля
Попрегледах доста обяви, немалко посетих, някои от тях тествах, а няколко отказах дори тест (въпреки че ми предложиха), а имаше и такива, които отказаха тест, само преглед в сервиз (да, по мой избор, но автоматика иска тестове на живо).. Просто състоянието беше такова, че не вярвах изобщо, че автомобилът ще ме впечатли. Като цяло отношението на човек, който се грижи за автомобилът трябва поне да е поне видимо. А не да каже, че със смяната на акумулатора нещата се оправят.
Моето търсене беше ориентирано предимно към седан и това доста ограничи възможностите. Но определено комби е по предлагания вариант. Имаше добри попадения, поне видимо в по добро състояние от колата, която аз взех.
Това което ме спечели е, че е от първи собственик, карана в България, и със сервизна история. Впоследствие забелязах доста скрити детайли, на които не обърнах внимание първоначално (махайте стелките и гледайте тапицерия под тях; уплътнения на вратите) и вероятно щеше да се откажа или да поискам сериозно намаление на цената, която пък продавачът едва ли би се съгласил. И в крайна сметка нямаше да я взема. Но въпреки всичко, сега се радвам че я взех. Наистина е попадение. Почти 2хил км съм навъртял (само последната седмица хиляда), вози уникално, динамиката е повече от отлична, поведението на пътя е... нищо общо с досегашните автомобили.
Та изхождайки от моя опит, си е късмет. И все пак, един плюс повече за коли с проверена сервизна история, дори карани само в България.