Плат и пълнеж за тапицерия

Производство: (1999-2008)

Автор на темата
LekoBaceLeko
Нов потребител
Кара: Citroen Xsara Picasso 1.6i

Плат и пълнеж за тапицерия

Мнение от LekoBaceLeko » 04 Фев 2024, 16:25

Здравейте. Гледах няколко теми, но не открих това което ме интересуваше, затова пускам нова тема. Шофьорската ми седалка е закъсана, а не намирам същия плат по моргите, т.е. намирам, но са в същото състояние като моята. Та ме интересува от представител на Ситроен дали могат да ми доставят пълнеж и плат, за да е в унисон с останалите, и съответно аз или тапицер да ми ги подмени.

Благодаря предварително на отзовалите се.

Аватар

VK

Кара: Peugeot 308; 1,6 diesel

Re: Плат и пълнеж за тапицерия

Мнение от VK » 04 Фев 2024, 19:51

След толкова години абсолютно същия плат, като материя, като разцветка, десен - не може да се намери. Никой не го държи на склад или пък сега да го произвежда. По-скоро търси нещо подобно. Другият вариант е да подмениш предните две седалки (да бъдат еднакви) със нещо подобно.

krassitch

Кара: Пежо Експерт 1,9 ТД

Мнение от krassitch » 06 Фев 2024, 14:03

И за нови автомобили не ми се вярва да продават плат за седалки :wink: Бюджетно решение е да си купиш хубави калъфи за седалки, Картекс май не са лоши.Другият вариант, е цялостно претапициране на седалките с плат, велур, алкантара.Или някаква комбинация.Колко ще ти вземе тапицер, трябва да питаш

Автор на темата
LekoBaceLeko
Нов потребител
Кара: Citroen Xsara Picasso 1.6i

Мнение от LekoBaceLeko » 10 Фев 2024, 18:06

Пробвах ги. Имат всичко на части. Горно-долно, вътре-вън. Ноооо за художника са спряни. За съжаление.
Не искам калъфи, искам си същия десен на плата :( започвам издирването по тапицерите, да видим, какво ще могат да направят.

Публикувай отговор Предишна темаСледваща тема

Обратно към “Xsara Picasso”