Здравейте. Гледах няколко теми, но не открих това което ме интересуваше, затова пускам нова тема. Шофьорската ми седалка е закъсана, а не намирам същия плат по моргите, т.е. намирам, но са в същото състояние като моята. Та ме интересува от представител на Ситроен дали могат да ми доставят пълнеж и плат, за да е в унисон с останалите, и съответно аз или тапицер да ми ги подмени.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Плат и пълнеж за тапицерия
-
Автор на темата - Нов потребител
- Кара: Citroen Xsara Picasso 1.6i
Re: Плат и пълнеж за тапицерия
След толкова години абсолютно същия плат, като материя, като разцветка, десен - не може да се намери. Никой не го държи на склад или пък сега да го произвежда. По-скоро търси нещо подобно. Другият вариант е да подмениш предните две седалки (да бъдат еднакви) със нещо подобно.
-
-
- Кара: Пежо Експерт 1,9 ТД
И за нови автомобили не ми се вярва да продават плат за седалки Бюджетно решение е да си купиш хубави калъфи за седалки, Картекс май не са лоши.Другият вариант, е цялостно претапициране на седалките с плат, велур, алкантара.Или някаква комбинация.Колко ще ти вземе тапицер, трябва да питаш
-
Автор на темата - Нов потребител
- Кара: Citroen Xsara Picasso 1.6i
Пробвах ги. Имат всичко на части. Горно-долно, вътре-вън. Ноооо за художника са спряни. За съжаление.
Не искам калъфи, искам си същия десен на плата започвам издирването по тапицерите, да видим, какво ще могат да направят.
Не искам калъфи, искам си същия десен на плата започвам издирването по тапицерите, да видим, какво ще могат да направят.