Модул за управление на окачването
Модератори: glorious, bateborko
-
Автор на темата - Новак
- Кара: C5,2200 hdi 204 hp,2013 г.
Модул за управление на окачването
Здравейте, от скоро съм собственик на ц5,2.2 hdi 204 kc.2013 г. Забелязах че имам модул, който стои на преградната стена м/у двигателя и купето и буксата е изкарана от модула, номера му е - 9676503280.От интернет разбрах че това е модул за управление на окачването, но не намерих повече информация , какво точно прави този модул. Включих буксата и на празен ход на мотора ( на обороти) се чува леко бучене и вибрация, при подаване на съвсем малко газ утихва, след изключване на буксата изчезва бученето. Как бих могъл да реша този проблем? Благодаря ви предварително.https://en.autoricambiservice.com/units ... 012_286427
Re: Модул за управление на окачването
Според мен обърни се към Ситроен сервиз и гледай да не претупат работата. Окачване, спирачки и кормилно управление - това са основни системи и тук нещата трябва да са изрядни! Бученето е от електромагнитен клапан. Кой е- ще ти каже диагностиката.
-
-
- Кара: Xsara Picasso 1.6i 16V 110hp, Suzuki Swift 1.3i 4WD
- Обратна връзка:
Това управлява 1807KR, има го и в Пежо с този двигател и май е някакъв тампон за този двигател, умен като стадо лисици.
Каквото и да правиш, Пежо винаги ще има по-дълги фарове от теб!
-
Автор на темата - Новак
- Кара: C5,2200 hdi 204 hp,2013 г.
Благодаря ви за отговорите ,има ли някой със същия проблем и евентуално решение на проблема? Ако се кара с извадена букса проблем ли е за двигателя?
-
-
- Кара: C5-I V6 с ръчка с ГИ STAG 300 и домашно лъвче 306 1,9 D
Това май го има в Пежо 508 и преди да му разбереш цената, си вземи от аптеката хапчета за кръвно. Влез в Пежо форум и потърси темата... мисля, че имаше такава.
Двигателят е двигател, когато е дизел.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.
Чак сега загрях, автора ме подведе с преградната страна. Тампон за двигател. Сега бучи, по нататък ще започне да тресе при ускоряване. Карай за сега без проблеми, докато намериш нов.