Здравейте всички
От около месец сме изключително щастливи собственици на C6 3.0 HDi и съм решил да му взема теглич, с който да тегля каравана от време на време. Само че за тегличите не знам практически нищо. Има ли някой, слагал оригинален от Ситроен? Имат за 800 и нещо лева без труда, можел да се маха без инструменти. Целта ми е 1. да няма побългаряване на колата, т.е. без разни приспособявания, дупченици, рязане на брони и т.н. и 2. да не давам 1000 лева, ако тегличът от 300 е същият и се монтира по човешки начин.
Има ли някой с оригинален теглич от Ситроен, или пък с друг? Ще съм благодарен да споделите опит
Теглич за C6
-
-
- Кара: Xantia 2.0i 16v XA II 135кс 1996г, AX 1.1i 60кс 1992г GTI, Xantia 3.0 V6 Activa 1997г.
- Обратна връзка:
Re: Теглич за C6
Привет, да ти е честита придобивката и безаварийно да те вози мн километри!
Мисля си обаче, каравана на автомат не е ли изпитана рецепта за счупиавтомат?
Мисля си обаче, каравана на автомат не е ли изпитана рецепта за счупиавтомат?
Безценно: Хидроактивен клапан - ремонт на управляващата част => ПРОЧЕТИ
http://www.youtube.com/watch?v=VXRM2PoHGDw
Коефициентът на разгневена тълпа е равен на коефициента на най-тъпия в нея, разделен на броя на участниците
http://www.youtube.com/watch?v=VXRM2PoHGDw
Коефициентът на разгневена тълпа е равен на коефициента на най-тъпия в нея, разделен на броя на участниците
-
- АМ - Габрово
- Кара: C5 X SHINE PACK PureTech 180 S&S EAT8 E6, C4 X SHINE PureTech 130 S&S EAT8 E6
- Обратна връзка:
Освен теглича трябва и окабеляване със електронната кутия , тя свързва всички светлини куплунга със BSI . И после с Диагбокс се активира.Или още 450 лв.laptop2 написа: ↑29 Авг 2019, 23:01Здравейте всички
От около месец сме изключително щастливи собственици на C6 3.0 HDi и съм решил да му взема теглич, с който да тегля каравана от време на време. Само че за тегличите не знам практически нищо. Има ли някой, слагал оригинален от Ситроен? Имат за 800 и нещо лева без труда, можел да се маха без инструменти. Целта ми е 1. да няма побългаряване на колата, т.е. без разни приспособявания, дупченици, рязане на брони и т.н. и 2. да не давам 1000 лева, ако тегличът от 300 е същият и се монтира по човешки начин.
Има ли някой с оригинален теглич от Ситроен, или пък с друг? Ще съм благодарен да споделите опит
“Помни вчера, мисли за утре, но живей днес.”
-
-
- Кара: ше: Citroen C5 2.2, Estate, 2005, ZF 4HP20 (проект "Корабът майка") || VF7RE4HXE76666728
Аз мога ли да hijack-на темата и да попитам дали има багажници за таван за Ц6?
-
Автор на темата - Четящ
- Кара: Citroen C6 3.0 HDi Exclusive, Peugeot 206 1.4 Roland Garros
Благодаря Толкова съм я искал тази кола, че е грехота да не я ползвам сега... Не мога така, както едно време хората си държаха дистанционните в пликче Като й замине кутията ще я сменим, нищо не е вечно.
За окабеляването знам, но не знаех, че толкова пари искат... В Ситроен ми казаха около 1000 за всичко заедно с труда.
Покривни багажници трябва да има, виждам дупки с капачки на тавана.
За окабеляването знам, но не знаех, че толкова пари искат... В Ситроен ми казаха около 1000 за всичко заедно с труда.
Покривни багажници трябва да има, виждам дупки с капачки на тавана.
-
-
- Кара: C3 1.4i 16v BMP5 Exclusive 2007
-
-
- Кара: ше - BX 14E '89 | ХМ 2.0 16v '95 BVA | C5II 2006 3,0 V6 Exclusive, BVA6 | C6 2,7 HDI 2007 Сега кара: C6 3.0 HDI '2010 | Suzuki Burgman 650 k7 Executive
- Обратна връзка:
Честито Георги!
Виждам и знам, че си ентусиаст.. а тази кола е точно за такива
Ето го и с едно 400л Thule
https://photos.app.goo.gl/LhnmPNVzWxqGhL4o9
* Тъпото, че са сложили гредите много напред (с фискиран монтаж са, като на С4,С5) и кутията идва много напред, което я прави по-шумна.
Виждам и знам, че си ентусиаст.. а тази кола е точно за такива
Багажници да искаш... има! Но е само ЕДИН и само за С6. ( Ако искаш да е оригинален де )
Ето го и с едно 400л Thule
https://photos.app.goo.gl/LhnmPNVzWxqGhL4o9
* Тъпото, че са сложили гредите много напред (с фискиран монтаж са, като на С4,С5) и кутията идва много напред, което я прави по-шумна.
Citroen е начин на живот.
Здравейте,
Съзнавам наивността на въпроса си, но дали на някой му се намират греди и/или теглич за продажба?
Или пък да е срещал обява, която по някаква причина да съм подминал.
Съзнавам наивността на въпроса си, но дали на някой му се намират греди и/или теглич за продажба?
Или пък да е срещал обява, която по някаква причина да съм подминал.