F1 сезон 2018
-
Автор на темата -
- Кара: ше:Visa 1.1+Visa 1.1, BX 1.4 Leader, XM exclusiveDK5ATE сега XM exclusive Y4 DK5ATE 95Kw,черен металик, за жената Picasso 2.0 HDI
Re: F1 сезон 2018
Да, направо изнесе урок небелия, как се кара. Феноменална обиколка в квалификацията! После си направи една разходка по улиците на Сингапур.
ХМ, това не е кола...това е начин на живот! 
C4Picasso 2.0 HDI exclusive, XM 2.5 TD exclusive

-
-
- Кара: C5 ІІ 2.0i 16V 2005г.
Форцааааа Ники. Май ще броиш пилците следващата есен.
Ферари леко затихнаха и нещо замря темата... Ако така продължи и следващото състезание в Остин, има вероятност Хамилтън още след него и на теория да стане 5-кратен. И тогава трябва нова тема 2019 направо. А Фетел ако и догодина не стане шампион, май ще приключи с Ферари.
Не ме разбирайте погрешно. Не съм с лошо отношение към легендарния тим на Ферари. Просто след ерата на Шумата при тях се появи цяло поколение леко нагли и необективни фенове на Ферари, за които Ф1 е само победите на Шумата и след отказването му евентуалните такива на Ферари. И за това си позволявам да се бъзикам с тях, когато има повод (а то поводи в последните години, колкото искаш). Както вече някой писа "нищо лично".
За да е честно, да вкарам и малко самоирония - след като отбори и пилот, на които симпатизирам са в дъното, то невинните
закачки с феновете на Ферари (по-скоро на Шумата) са слаб начин за удовлетворение.

Не ме разбирайте погрешно. Не съм с лошо отношение към легендарния тим на Ферари. Просто след ерата на Шумата при тях се появи цяло поколение леко нагли и необективни фенове на Ферари, за които Ф1 е само победите на Шумата и след отказването му евентуалните такива на Ферари. И за това си позволявам да се бъзикам с тях, когато има повод (а то поводи в последните години, колкото искаш). Както вече някой писа "нищо лично".
За да е честно, да вкарам и малко самоирония - след като отбори и пилот, на които симпатизирам са в дъното, то невинните

-
-
- Кара: С5 v6 бенз
Еййй колеги!
Здрасти!
Отдавна не съм писал....не че имам повод за радост и писане....
Честита 5-та световна титла на Хамилтън!
Жалко за проваления сезон за нас
.....поредния ....
Май освен да стискаме палци (на краката) не остава нищо....
Но да кажа ФОРЦА ФЕРАРИ!!!!
Здрасти!
Отдавна не съм писал....не че имам повод за радост и писане....
Честита 5-та световна титла на Хамилтън!
Жалко за проваления сезон за нас

Май освен да стискаме палци (на краката) не остава нищо....
Но да кажа ФОРЦА ФЕРАРИ!!!!
Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост.
-
Автор на темата -
- Кара: ше:Visa 1.1+Visa 1.1, BX 1.4 Leader, XM exclusiveDK5ATE сега XM exclusive Y4 DK5ATE 95Kw,черен металик, за жената Picasso 2.0 HDI
Какво да кажа Ники, спортното щастие, грешките на Ферари и Фетел, донесоха петата световна титла на Новият шампион. Да му е честита, заслужи си я. Защо мама му стара, малко спортно щастие не споходи Ферари и Фетел, но такъв е животът, а той продължава, така, че чакаме новият сезон 2019, за който задължително ще пусна тема. Да се надяваме, да се надяваме, догодина Бог да е с Ферари! 

ХМ, това не е кола...това е начин на живот! 

-
-
- Кара: С5 v6 бенз
Ей колеги, жив съм.... Да изтупаме старите доспехи и да се поздравим с forza ferrari!
Доживях.... Двойна победа и то каква?!
Честито на всички тифози!
Доживях.... Двойна победа и то каква?!
Честито на всички тифози!
Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост.