ВАЖНО!
Във връзка с прилагането на Регламент /ЕС/ 2016/679, СНЦ „Клуб Ситроен - България“ ще предприеме промяна в политиката за обработване на личните данни. Ще бъдете информирани какви данни се събират и с каква цел, след което ще е необходимо Вашето съгласие. В случай, че не желаете да предоставите лични данни, профилът Ви във форума ще бъде деактивиран

Ситроена лудна

Всичко относно автомобилите

Модератор: Dass


Автор на темата
Наско 1974
Новак
Мнения: 1
Регистриран: 11 юни 2019, 21:04
Пол: мъж
Кара: citroen c4

Ситроена лудна

Мнение от Наско 1974 » 11 юни 2019, 21:37

здравеите, имам следния проблем с моя Ц4 , двигател 1,4 произведен 2008 .
напоследък се случват следните аномалии - когато карам по неравен път - осеян с кръпки или павирани улици, колата реагира като изписва всички възможни грешки - проблем спирачки , ABS, ниско налягане на маслото, depollution system faulty.
освен това свети Стоп и сервиз. стъклата не реагират -не се спускат или вдигат, климатика не реагира, дислпея е замръзнал и показва последно измерената скорост
допълнително се включват чистачките, които дори като изключа двигателя продължават да се движат 15-20 секунди.

при нов старт - същата картинка. Спирам поне чистачките като им махна бушона и гледам да си я прибирам колата , върви въпреки всички грешки, не влиза в авариен режим.

и така след 4-5 часа , си пали и тръгва все едно, че нищо не е било, до следващото по-яко тръсване по неравните ни улици. тогава започва всичко пак наново.

вчера минах диагностика в сервиз, изчистиха всички запаметени грешки, казаха ми, че са записани при висока температура на двигателя. но според мен проблема е по-скоро е в електрониката, но точно какво и къде , нямам идея.
ако някой може да даде идеи , или му се е случвало подобно нещо, да казва.

Върни се в “Главен форум”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта