ВАЖНО!
Във връзка с прилагането на Регламент /ЕС/ 2016/679, СНЦ „Клуб Ситроен - България“ ще предприеме промяна в политиката за обработване на личните данни. Ще бъдете информирани какви данни се събират и с каква цел, след което ще е необходимо Вашето съгласие. В случай, че не желаете да предоставите лични данни, профилът Ви във форума ще бъде деактивиран

Вечери

Информация за мероприятия, резервации и всичко относно предстоящата Национална среща
Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение Изображение

<<Записване за хотела>>

Потребителски аватар

Автор на темата
disorder
непукист
Мнения: 3233
Регистриран: 11 апр 2008, 11:49
Кара: ше - Xsara 1.8 16V Exclusive
Местоположение: София
Контакти:

Член на Клуб Ситроен-България

Вечери

Мнение от disorder » 16 май 2018, 22:25

УС на Клуба взе решение вечерите да са организирани на блок маса, като кувертът е 26 лв. на човек на ден.

Децата между 4 и 13 години ползват 50% отстъпка, а децата под 4 не се таксуват.


*Решението е взето с оглед големината на групата и възможностите на ресторанта. Заявилите нощувка се включват автоматично в куверта. В случай, че няма да се ползва нощувка, моля да се свържете с някой от УС за вечерята.


Първа вечер – бюфет при среден грамаж 900 гр. на човек

Салатен бар –компоненти ( домати, краставици, червено цвекло, ряпа, морков, зеле, маслини, кисели краставички, люти чушки, червен лук, магданоз, копър, лютеница, три дресинга, разядка), селекция от български сирена, студени мезета и мариновани риби

 Гръцка салата
 Топеница /цедено мляко, пресен червен пипер, яйце, сирене, майонеза/
 Салата Цезар
 Салата Капрезе
 Паста Пармеджано

Супи
 Телешко варено

Паста
 Талиатели с два вида сос

Основни
 Вегетарианска паеля
 Хек пане
 Пиле жулиен
 Свинско бон филе със сос Демиглас
 Агнешко печено със спанак

Гарнитури
 Домашен чипс с босилек
 Пуширан ориз
 Задушен карфиол в масло и билки

Десерти
 Мини еклери
 Мини баклавички
 Шоколадови петифури
 Сезонни плодове

________________

Втора вечер – бюфет при среден грамаж 900 гр. на човек

Салатен бар –компоненти ( домати, краставици, червено цвекло, ряпа, морков, зеле, маслини, кисели краставички, люти чушки, червен лук, магданоз, копър, лютеница, кьопоолу, три дресинга, разядка), селекция от български сирена, стартери / хрупкава брускета със сос песто и чери доматки, мус от сирена с ядки и сьомга, яйца със сос тартар, печен пълнен картоф със зеленчуци конкасе, маринована херинга/

 Шопска салата
 Микс от свежи салатки, чери домати и видове сирена
 Доматки с прошуто “Крудо” , рукола и моцарела
 Комбинирана салата /снежанка, кьопоолу и руска/

Супи
 Картофена крем супа

Паста
 Талиатели с два вида сос

Основни
 Вегетариаска лазаня
 Акула котлет с лимонов сос
 Пилешки филенца в сос от четири сирена
 Свинско бон филе в сос от манатарки
 Телешко задушено със сос Грейви

Гарнитури
 Билкови печени картофки
 Задушени зеленчуци
 Царевица в масло и билки

Десерти
 Домашна бисквитена торта
 Мини толумбички
 Крема Панакота
 Сезонни плодове

Върни се в “22-ра Национална среща - 8 - 10 юни - Спа Хотел Орфей”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост