ВАЖНО!
Във връзка с прилагането на Регламент /ЕС/ 2016/679, СНЦ „Клуб Ситроен - България“ ще предприеме промяна в политиката за обработване на личните данни. Ще бъдете информирани какви данни се събират и с каква цел, след което ще е необходимо Вашето съгласие. В случай, че не желаете да предоставите лични данни, профилът Ви във форума ще бъде деактивиран

Не свети светлината на заден ход и не работи парктроника

Производство: (2004-)

Автор на темата
Vasko_Bulgaria
Нов потребител
Мнения: 10
Регистриран: 21 авг 2012, 15:07
Пол: мъж
Кара: Peugeot 206
Местоположение: Sofia

Не свети светлината на заден ход и не работи парктроника

Мнение от Vasko_Bulgaria » 12 май 2018, 13:20

Здравейте!

Имам проблем със светлината на заден ход, която не свети при включване на задна скорост. Също така парктроника дава, че е активен, но нито пищи нито нищо и имам подозрение, че проблемите са свързани. Смених крушката за задна светлина, но нямаше ефект. Дали е възможно проблема да е в датчик за задна скорост или е възможно да е друго?

Благодаря предварително!

Изпратено от моят EML-L29 с помощта на Tapatalk


Потребителски аватар

jorogatev
Нов потребител
Мнения: 13
Регистриран: 27 дек 2014, 18:09
Пол: мъж
Кара: Citroen C4 Exclusive 2.0i 16V 136к.с. 2005 г.
Местоположение: София

Мнение от jorogatev » 12 май 2018, 15:22

Най вероятно е проблемен датчик. Имах сходен проблем, но с непрекъснато светеща светлина за задна скорост и активиран парктроник. Ремонта е бърз и евтин ~20лв. от Старс 94. Трябва ти дълбока вложка за смяната му. Успех!


Автор на темата
Vasko_Bulgaria
Нов потребител
Мнения: 10
Регистриран: 21 авг 2012, 15:07
Пол: мъж
Кара: Peugeot 206
Местоположение: Sofia

Мнение от Vasko_Bulgaria » 11 авг 2018, 16:23

Сменихме датчика и вече свети и визуализира парктроника на дисплея, но не пищи. Дайте съвет откъде трябва да издава звук?

Потребителски аватар

Wieen
Четящ
Мнения: 9
Регистриран: 02 мар 2018, 23:05
Пол: мъж
Кара: Citroen C4 110hp 1.6 HDI

Мнение от Wieen » 12 авг 2018, 17:46

При мен светлината за заден ход не светеше също, но не беше от крушката. Смених цялата фасунга. Намират се по автоморгите

Отговори Предишна темаСледваща тема

Върни се в “С4”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта