Ей това нещо го наблюдавам на C4-ката и направо не проумявам как може автомобил с предно предаване да създава усещането че едва ли не предницата се повдига при потегляне.WiRiNG написа:Другото което ми направи впечетление че като са на 2WD което означава само на предните колела ако малко по рязко тръгнеш предницата не знае на къде да поеме
Едва ли е толкова зле колкото на Лада Самара 1500 да и дадеш яко газ при потегляне - ефектът е адски забавен - предницата започва да подскача на едно място в отчаяни опити гумите да зацепят.mbm написа:направо не проумявам как може автомобил с предно предаване да създава усещането че едва ли не предницата се повдига при потегляне.
Ще ме прощавате за лаишкия въпрос-този модел не може ли да се вдига както е С4 и ХМ, примерно? Вижда ми се малък един такъв просвет от 200 мм. ....Относно проходимоста - моделите с бензинови двигатели са с просвет 200 мм.
C4 никога не е можел да се вдига.Ще ме прощавате за лаишкия въпрос-този модел не може ли да се вдига както е С4 и ХМ, примерно?
Ако не ме лъже памета 4WD може да се включва и в движение до скорост 40 км/ч.Все пак при такива условия трябва да се кара и малко по внимателно.Защото иначе се получава това:Представям си, колата навлиза с 2WD на заснежен/заледен участък от пътя, шофьора набива спирачки, за да включи 4WD
Един въпрос относно 4WD. Има ли ограничение на скороста след което превключва от LOCK на AUTO?WiRiNG написа:... и за това карам само на 4WD
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост