ВАЖНО!
Във връзка с прилагането на Регламент /ЕС/ 2016/679, СНЦ „Клуб Ситроен - България“ ще предприеме промяна в политиката за обработване на личните данни. Ще бъдете информирани какви данни се събират и с каква цел, след което ще е необходимо Вашето съгласие. В случай, че не желаете да предоставите лични данни, профилът Ви във форума ще бъде деактивиран

Не четящи mp3 и навигация


Автор на темата
Ivaylo_N
Нов потребител
Мнения: 40
Регистриран: 22 окт 2013, 18:51
Пол: мъж
Кара: Citroen C4 HDI 2.0 136hp
Местоположение: Варна

Не четящи mp3 и навигация

Мнение от Ivaylo_N » 01 юни 2015, 13:03

Здавейте колеги имам проблем с плеара. Версията е RT3 с цветния екран и навигация през CD плеара. Колата е Citroen c4 2005 г. Софтуера е ъпдеитнат до последна версия и чете записани mp3 дискове и навигация. От скоро време обаче спря да чете mp3 и навигацият (дискове който до скоро четеше без проблем). Чува се завъртане на диска и след това намаляне на оборотите и така постояно без възпроизвеждане. Някой път пък завърта и тръгва за извесно време и спира като преместиш песен. Обикновени CD-та ги чете без проблеми и независимо как са записани. Въпроса ми някой забелязал ли е определен начин на записване на Mp3 дисковете (скорос/марка на диска и т.н.)?

..::[ Редакция (01 Юни 2015, 13:03)

Здравейте колеги! Обновавям пуснатата от мен тема. Открих решение на проблема: СД-то прочита само дискове с mp3 когато диска има непрозрачно горно покритие. Тези който нямат такъв горен пласт или не ги прочита въобще или с много мъка.

Върни се в “Радио / CD / MP3 / Bluetooth / Навигация”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта