ВАЖНО!
Във връзка с прилагането на Регламент /ЕС/ 2016/679, СНЦ „Клуб Ситроен - България“ ще предприеме промяна в политиката за обработване на личните данни. Ще бъдете информирани какви данни се събират и с каква цел, след което ще е необходимо Вашето съгласие. В случай, че не желаете да предоставите лични данни, профилът Ви във форума ще бъде деактивиран
Във връзка с прилагането на Регламент /ЕС/ 2016/679, СНЦ „Клуб Ситроен - България“ ще предприеме промяна в политиката за обработване на личните данни. Ще бъдете информирани какви данни се събират и с каква цел, след което ще е необходимо Вашето съгласие. В случай, че не желаете да предоставите лични данни, профилът Ви във форума ще бъде деактивиран
Проблем Теч в купето!!!
Модератор: vladi118
-
Автор на темата - Нов потребител
- Кара: Ситроен Саксо ВТС
Проблем Теч в купето!!!
Здравейте имам теч в купето от предната страна на пасажера, някъде отгоре влиза вода мокета е подгизнал, отводнителните канали са отпушени, поленовия филтер и моторчето на парното са сухи, свалях и подкалника ако някой колега е имал подобен проблем моля да сподели 

-
-
- Кара: C5-I V6 с ръчка с ГИ STAG 300 и домашно лъвче 306 1,9 D
Re: Проблем Теч в купето!!!
Свали плафона на тавана и провери за теч от антената. Разлепено стъкло също е вариант. При Пежо 306 има следния проблем:
Като се остави колата под наклон (с предницата надолу) в уплътненията на предните врати при дъжд започва да се събира вода. Понеже не са направили дупки в облата им част към предницата, водата започва да извира през другите дупки вътре в купето. Отвори и затвори вратата като си вътре и гледай за струйки с вода.
Като се остави колата под наклон (с предницата надолу) в уплътненията на предните врати при дъжд започва да се събира вода. Понеже не са направили дупки в облата им част към предницата, водата започва да извира през другите дупки вътре в купето. Отвори и затвори вратата като си вътре и гледай за струйки с вода.
Двигателят е двигател, когато е дизел.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.
"Единственото нещо, което можеш да направиш преди мач с Барселона, е да отидеш на църква и да се помолиш" - Гордън Стракън.
-
-
- Кара: Saxo 1,1i
При мен на няколко пъти при протече през отворите на антената, но то капе около скоростния лост. Индикатор дали тече от там, е че плафона се пълни с вода. Прегледай и входовете за парното.
-
Проверих плафона,парното и уплътненията от там течове няма, идва накъде отгоре при таблото, сега в дъждовете постоянно се стича 

-
Мерси прегледах темата, но колегата не е обяснил добре и немога да разбера къде са тези дупки огледах отново, но дупки никъде не виждам 

-
-
- Кара: Saxo 1,1i
Дупките са били там, където е дренажа до филтъра - вътрешния ръб ва дренажа . При заварянето на купено на места има пропуски, има празни места между двата елемента и между тях влиза вода.
-
- Новак
- Кара: Saxo 1,5D
колега,същия теч го имах и аз ...мокреше ми до сенника от дясно...при пасажера...извадих един черен силикон за пакети....в спринцовка...и под оплътнението му пуснах от средата до доло до странчиното огледало...и теча спря..до там беше...нямаше как да видя от къде влиза...но след като го залепих нямам проблеми 

-
- Новак
- Кара: saxo1.4vts
аз да попитам малко встрани от темата но го спомена колегата къде имаш поленов филтър на парното ли е и ако наистина им такожа чудо аз защо нямам и стойка даже
-
-
- Кара: С4 VTS 2.0 16v, родено 13.05.2005г.
Късно, но да поясня, такова животно като поленов филтър нема
. Ето такова представлява:
Филтър за фритюрник 

Saxo2.3
C4 КУПЕ С ТРИ ВРАТИ 2.0 i 16v 180 5-СТЕПЕННА РЪЧНА СКОР.КУТИЯ BVM 5
C4 КУПЕ С ТРИ ВРАТИ 2.0 i 16v 180 5-СТЕПЕННА РЪЧНА СКОР.КУТИЯ BVM 5
-
- Новак
- Кара: Citroen Saxo 1.5d 57 к.с 1998г.
Здравейте имам теч в купето отляво отпред и отзад, мокро е само при краката.